Zweef met Baymax door de hemel van San Fransokyo in Kingdom Hearts III

Zweef met Baymax door de hemel van San Fransokyo in Kingdom Hearts III

Vlak voordat de Tokyo Game Show begint, worden Kingdom Hearts III-fans middels een trailer verplaatst naar de futuristische stad San Fransokyo, waar de heldhaftige cast van Big Hero 6 zich aansluit bij Sora en zijn vrienden tijdens een episch gevecht tegen de duisternis.

Het over vriendschap handelende verhaal van Big Hero 6 wordt vervolgd in Kingdom Hearts III, waarin het superteam van Hiro Hamada, Honey Lemon, Go Go Tomago, Wasabi No-Ginger, Fred en hun robotvriend Baymax samen met Sora, Donald en Goofy op avontuur gaan. De wereld van Big Hero 6 is slechts één van de omvangrijke werelden in het gigantische Kingdom Hearts-universum. De trailer toont ook nieuwe beelden van de Disney- en Pixar-werelden van Frozen, Monsters, Inc., Tangled en Pirates of the Caribbean, aangevuld met nieuws over de verhaallijn van Kingdom Hearts en de eerste blik op een populair personage.

Daarnaast toont de trailer een nieuwe manier waarop Sora gebruik kan maken van zijn Gummiphone, waarmee hij tijdens zijn reis selfies met zijn nieuwe vrienden kan maken.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.