Is Treyarch bezig met Call of Duty: Black Ops 3?

Call of Duty: Black Ops III

PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
8.4

Sterk

Is Treyarch bezig met Call of Duty: Black Ops 3?

Is Treyarch bezig met Call of Duty: Black Ops 3?

Er zijn drie studio’s die werken aan Call of Duty. Infiniti Ward bracht vorig jaar Ghosts, terwijl Sledgehammer onlangs Advanced Warfare uitgaf. Volgend jaar is Treyarch weer aan de beurt, de studio die ons eerder Black Ops en Black Ops 2 gaf. Maar wat gaat het worden? Het lijkt er op dat de studio de eerste tease richting een nieuwe game inmiddels gegeven heeft. De achtergrond van de Facebookpagina is helemaal zwart. Is dat een hint dat Black Ops 3 gaat verschijnen? Daarnaast heeft de studio een foto geplaatst met daarbij:

January 2015, or as we like to call it, “115.”

Welcome back…we hope that you had a great holiday break!

no images were found


Wat denk jij? Is dit Black Ops 3?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer.
 • Olaf-afca

  Dat gaat over zombies natuurlijk dus niet per se black ops

 • Allardius

  Ik hoop echt op black ops 3, 1 en 2 helemaal grijs gespeeld. Ghosts en AWF waren echt 3x K..

 • Gijpo

  Ik hoop het niet, deel 1 was goed, deel 2 was geen reet aan. Misschien als de hit detection beter was en de assault rifles beter waren. Ook de sprong naar de moderne tijd was niet mijn ding, samen met vele anderen. Helaas ging het al mis met MW3 met de COD serie, vooral door de skill based match making, dat was ook het geval met Black Ops 2 helaas. Geef mij maar Ghosts met alleen de DLC maps en de levels van MW2 + de DLC’s daarvan. Mix een paar beste overall maps ertussen van andere COD series (en alle wapens ooit) en het scorestreak systeem van Black Ops 2. Verban support streaks, dangerclose, one man army en de UAV en je habt een COD die vreselijk goed verkoopt!

 • Steven 2610

  Lijkt meer iets over zombies 🙂 en zou veel liever call of duty world at war 2 zien verschijnen… Met zombies van treyarh