Abonnees van Pokémon Bank ontvangen in februari drie cadeaus

Abonnees van Pokémon Bank ontvangen in februari drie cadeaus

The Pokémon Company International en Nintendo hebben bekendgemaakt dat abonnees van Pokémon Bank die tussen 27 februari en 30 november 2015 van hun account gebruikmaken, speciale versies ontvangen van Meganium, Typhlosion en Feraligatr, drie Pokémon uit de regio Johto.Deze Pokémon zijn de laatste evoluties van de eerste partner-Pokémon uit Pokémon HeartGold en Pokémon SoulSilver. Elk van hen heeft level 50 en bezit een verborgen Ability die nog niet eerder beschikbaar is geweest via de normale gameplay.

Pokémon Bank is een online dienst voor spelers van de videospellen Pokémon X, Pokémon Y, Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire voor Nintendo 3DS- en Nintendo 2DS-systemen. Hiermee kunnen ze hun Pokémon in speciale boxen beheren.

Meganium bezit de verborgen Ability Leaf Guard. Leaf Guard beschermt de Pokémon tegen statuscondities wanneer de zon fel of verblindend schijnt. En Meganium beheerst Sunny Day, zodat hij het weer kan veranderen om van zijn verborgen Ability te kunnen profiteren. Typhlosion heeft de verborgen Ability Flash Fire. Hiermee kan hij aanvallen van het type Fire 50% krachtiger maken en voorkomen dat hij schade oploopt als hij zelf door een aanval van het type Fire getroffen wordt. Typhlosion beheerst Overheat, Flamethrower en Flame Charge, waardoor zijn Ability Flash Fire maximaal voordeel geeft. Feraligatr bezit de verborgen Ability Sheer Force. Hiermee kan hij de bijkomende effecten van door hem gebruikte aanvallen uitschakelen en de kracht van de aanval met 30% vergroten. Feraligatr beheerst al drie aanvallen met bijkomende effecten. Dankzij Sheer Force kan hij met deze aanvallen ernstige schade toebrengen.

Om deze drie Pokémon te ontvangen moeten spelers Pokémon Link in hun exemplaar van Pokémon X, Pokémon Y, Pokémon Omega Ruby, of Pokémon Alpha Sapphire gebruiken nadat ze via een van deze spellen naar Pokémon Bank zijn gegaan. Elk Pokémon Bank -account kan deze drie Pokémon slechts eenmaal krijgen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.