Batman: Arkham Origins voor mobile aangekondigd

Batman: Arkham Origins voor mobile aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag aan dat Batman: Arkham Origins voor iPad, iPhone en iPod touch gelijktijdig met de launch van de console game op 25 oktober beschikbaar is, waarbij de Android versie in december volgt. De Batman: Arkham Origins mobile game, ontwikkeld door NetherRealm Studios, is een free-to-play brawler die verbluffende graphics en gameplay kwaliteit biedt. Het team dat favoriete games van fans als Injustice: Gods Among Us en Batman: Arkham City Lockdown heeft ontwikkeld, komt daarmee tegemoet aan de verwachtingen van de fans.

In de Batman: Arkham Origins mobile game nemen spelers het als Batman op tegen de meest dodelijke moordenaars uit DC Comics, terwijl zij zich een weg vechten door de gevaarlijkste locaties van Gotham City. Spelers kunnen tijdens het spel hun personage upgraden, om zo de beste criminaliteitsbestrijder ter wereld te worden, door het vrijspelen van verschillende unieke Batsuits en het verdienen van in-game valuta en beloningen. Bovendien krijgen spelers die de consoleversie van de game bezitten en geregistreerd zijn voor een Warner Bros. ID (WBID) account toegang tot exclusieve content die nergens anders beschikbaar is.

We hebben een geïntegreerd gaming ecosysteem gecreëerd tussen de Batman: Arkham Origins mobile en console games, die door beloningen en ontgrendelbare content een nog toffere ervaring voor spelers biedt. De mobile game gaat hand-in-hand met wat er wordt aangeboden op de andere platforms.

– Ed Boon, Creative Director NetherRealm Studios
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.