Beluister nu een preview van de Halo Wars 2 Soundtrack

Halo Wars 2

PC Xbox One
9

Geweldig

5.2

User Avg

Beluister nu een preview van de Halo Wars 2 Soundtrack

Beluister nu een preview van de Halo Wars 2 Soundtrack

Voor veel fans is de soundtrack van de serie, naast de grootschalige veldslagen en rijke verhaallijn, een geliefd onderdeel van het Halo- universum. Die erfenis gaat verder met Halo Wars 2, en nu trappen we af met een exclusieve preview van de volledige soundtrack om je in de stemming voor de strijd te krijgen!

Gecomponeerd door Gordy Haab en Finishing Move (bestaande uit Brian Lee White en Brian Trifon) onder begeleiding van Halo Wars 2 Audio Director Paul Lipson, is de soundtrack gericht op een nieuwe benchmark voor het Halo-universum en voor RTS ervaringen op alle platformen. Voor een meer diepgaande blik op de creatie van de soundtrack, kun je hier een Q&A bekijken met Gordy, Finishing Move en Paul. De Halo Wars 2 Original Game Soundtrack is momenteel beschikbaar voor pre-order en zal vanaf dinsdag 21 februari online verkrijgbaar zijn.

Halo Wars 2 komt uit op 21 februari als Xbox Play Anywhere game, wat betekent dat als je de game digitaal op Xbox One koopt, je de game ook zonder extra kosten ontvangt voor Windows 10 (of andersom). De Ultimate Edition van de game biedt naast extra’s ook vroege toegang tot de game vanaf 17 februari.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.