Bezoek je achtbanen in VR in RollerCoaster Tycoon Joyride

Bezoek je achtbanen in VR in RollerCoaster Tycoon Joyride

Atari en Bigben maken bekend dat RollerCoaster Tycoon Joyride nu verkrijgbaar is. Deze game, waarin je zelf achtbanen kunt bouwen om er vervolgens in te rijden, is nu te spelen op de PlayStation 4 met PlayStation VR. RollerCoaster Tycoon Joyride is gebaseerd op de veelgeprezen RollerCoaster Tycoon-serie en laat spelers voor het eerst hun zelfgebouwde achtbanen in virtual reality ervaren. RollerCoaster Tycoon Joyride kan ook in de non-VR-stand op het PlayStation 4-systeem gespeeld worden.
Met de gebruiksvriendelijke bouwgereedschappen van RollerCoaster Tycoon Joyride kunnen spelers binnen enkele minuten prachtige achtbanen maken, om er vervolgens zelf in te rijden. De game geeft ook een leuke draai aan de typische achtbaanervaring: spelers kunnen vanuit de achtbaan op bewegende doelen schieten om de top van de scoreborden te bereiken. Spelers kunnen het opnemen tegen vrienden in de lokale multiplayerstand en hun fraaiste achtbaan-creaties delen via PlayStation Network. Met een missie-gebaseerd progressiesysteem, vrijspeelbare extra’s, slow-motion functie en meer toffe features levert RollerCoaster Tycoon Joyride een schat aan spannend en meeslepend bouw-en-rijd-plezier.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.