Blizzard brengt Diablo naar Diablo III

Blizzard brengt Diablo naar Diablo III

Nu Diablo twintig jaar bestaat heeft Blizzard besloten om spelers mee terug te nemen naar daar waar het ooit begon. Blizzard heeft gedeeltes van de originele game opnieuw gemaakt en zal deze toevoegen in ‘The Darkening of Tristram’, de volgende patch voor Diablo III. Je kunt opnieuw acht kanten op lopen, er zal een grauwe filter over de beelden hangen en je kunt zestien levels diep de oude dungeons in kunnen gaan. Uiteraard met oude soundeffecten en muziek. De content zal gratis zijn voor alle Diablo III spelers. Vanaf volgende week kunnen mensen de ‘oude’ game spelen.

Ook gaan er twee nieuwe zones aan de game toegevoegd gaan worden. Deze zullen volgend jaar gratis te downloaden zijn wanneer je Reaper of Souls in je bezit hebt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.