Blizzcon 2018 aangekondigd

Blizzcon 2018 aangekondigd

Blizzard heeft Blizzcon 2018 aangekondigd. De jaarlijkse beurs waarbij de games van de ontwikkelaar centraal staan, zal plaatsvinden op 2 en 3 november in het Anaheim Convention Center. De kaartverkoop wordt gespreid over drie data.

De eerste tickets gaan op woensdag 9 mei om 4.00 onze tijd in de verkoop, op zaterdag 12 mei om 19.00 onze tijd gaat de tweede collectie tickets wisselen van eigenaar. Op woensdag 16 mei gaan de kaarten voor het benefiet-diner, waarbij de complete opbrengsten naar CHOC Children’s gaat, in de verkoop.

Naast de games die uiteraard aanwezig zijn, zal Blizzcon ook bol staan van de escorts. Zo zijn er de Heroes of the Storm Global Championship, StarCraft II World Championship Series, World of Warcraft Arena Global Championship, Overwatch World Cup en Hearthstone Global Games-kampioenschappen. Wanneer en hoe laat wordt later bekend gemaakt.

Natuurlijk kun je vanuit huis alles weer volgen middels een Virtual Ticket. Hierover volgt later meer informatie.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.