Bungie laat spelers Destiny op PlayStation 3 en Xbox 360 achter zich

Destiny

PlayStation 4 Xbox One
8.9

Sterk

8.3

User Avg

Bungie laat spelers Destiny op PlayStation 3 en Xbox 360 achter zich

Bungie laat spelers Destiny op PlayStation 3 en Xbox 360 achter zich

Met de aankondiging van Rise of Iron, de volgende uitbreiding voor Destiny, hebben veel gamers weer zin gekregen om terug te duiken in de grote, open wereld van het spel om nieuwe avonturen aan te gaan. Speel je de game op een Xbox 360 of PlayStation 3? Dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. De nieuwe DLC gaat niet naar jouw platform komen.
Bungie noemt de consoles ‘legacy consoles’. Iets wat gaat betekenen dat spelers van Destiny op deze platformen zoveel van de game kunnen spelen als dat ze willen, maar dat er geen nieuwe content meer gaat verschijnen. De enige manier om verder te gaan met jouw personage en zijn avonturen, is om te upgraden naar een PlayStation 4 of Xbox One. Bungie haalt de werelden dan ook uit elkaar. Waar progressie nu gedeeld wordt tussen consoles, zullen de ‘oude’ consoles nu op zichzelf gaan staan.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.