Call of Duty: Ghosts toernooi voor Save the Children

Call of Duty: Ghosts toernooi voor Save the Children

Dutch Open Championships organiseert op 18 januari een Pro-Call of Duty: Ghosts toernooi in het House of Creative Concepts in Tilburg. Op dit toernooi zullen 4 teams strijden om de eerste DOC-Cup. De teams zijn bekend: Team Element, Team Fariko, Team Visuals en Team Fluence. Team Element is het team onder aanvoering van Jamie Westland. Jamie heeft bewezen een speler te zijn waar mee rekening gehouden moet worden. Hij liet op de launch van Call of Duty: Ghosts alle andere BN-ers achter zich en laat zich nu gelden in het competitief gamen.

Team Fariko is een van de voorlopers in Nederland op het gebied van het spelen van Call of Duty in competitief verband. Het team heeft afgelopen jaar de COD championships in Los Angeles gewonnen waarbij gestreden werd om een prijzenpot van maar liefst 1 miljoen dollar. Team Visuals en Team Fluence hebben zich gekwalificeerd in de maand december op de populaire E-sports site Gamebattles.

Het toernooi is georganiseerd om de Stichting Save the Children te steunen in het werk wat zij verrichten. Deze organisatie zet zich in voor kansarme kinderen, onder andere in oorlog situaties. Op dit moment zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Voor de kaartverkoop ga je naar DutchopenChampionships.nl.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.