De onthulling van Battlefield V is nabij: Tien dingen die je niet wilt missen

De onthulling van Battlefield V is nabij: Tien dingen die je niet wilt missen

Kijk op 23 mei naar komiek Trevor Noah en leden van het DICE-team als ze de live-onthulling van Battlefield V presenteren. De livestream komt steeds dichterbij en daarom hebben wij een top tien samengesteld met dingen waar je naar uit kunt kijken.

1. Een nieuwe Battlefield…
Het is een gloednieuwe ervaring en bevat nog steeds alles wat je zo geweldig vindt aan Battlefield: waar elk gevecht anders is en tot leven wordt gebracht op dynamische slagvelden. Stel jezelf op de proef en ga aan de slag met nieuwe uitdagingen die oorlog voor altijd zullen veranderen.

2. …in een nieuwe omgeving
Battlefield 1 was voor spelers de ultieme Eerste Wereldoorlog-ervaring die het begin van totale oorlog tot leven heeft gebracht. De volgende Battlefield speelt zich af aan een andere frontlinie. De live-onthulling geeft spelers een eerste indruk van de realistische manier waarop DICE deze nieuwe omgeving heeft vormgegeven.

3. Info direct van de ontwikkelaars achter Battlefield V
Kom voor Trevor Noah, blijf voor de ontwikkelaars. Luister naar DICE-teamleden Oskar Gabrielson, het hoofd van DICE Stockholm, Andreas Morell, senior producer, Lars Gustavsson, creative director, en Daniel Berlin, design director, terwijl ze vertellen over hun Battlefield V -visie.

4. Nog nooit vertoonde multiplayer-momenten
Je kunt natuurlijk uitkijken naar grootschalige multiplayer in de volgende Battlefield, maar Battlefield V gaat een stap verder. Bereid je voor op multiplayer die meerdere maps en modes omspant, zodat je kunt genieten van spannendere Battlefield-momenten die meer dynamiek en afwisseling met zich meebrengen.

5. Ongeëvenaard beeld en geluid
Battlefield heeft altijd gedraaid om realisme, en in Battlefield V is dat niet anders. Schakel in, en je hoort en ziet als eerste de ongelooflijke omgevingen waarin je binnenkort kunt spelen.

6. Nieuwe modes en ervaringen
Operations, een zeer geliefde game-mode uit Battlefield 1, heeft je de kans gegeven om epische veldslagen te beleven die zijn verspreid over meerdere maps. Zit deze teamgerichte modus in de volgende Battlefield? Je weet het als je de live-onthulling bekijkt!

7. Gameplay-wijzigingen
Hoewel we nog niets willen verklappen over onze eigen onthulling, durven we te wedden om jouw favoriete Battlefield 1-wapen dat er fantastische gameplay-wijzigingen aan komen. Daarom raden we je aan om tijdens de live-onthulling van Battlefield V niet met je ogen te knipperen.

8. Trevor Noah
Wie is grappig, slim en is uitgesproken als het gaat om liefde voor videogames? Trevor Noah. De komiek en presentator van de The Daily Show is tevens een groot liefhebber van videogames. We konden ons geen betere presentator van onze live-onthulling voorstellen dan deze Zuid-Afrikaanse legende.

9. De terugkeer van War Stories
DICE gelooft in zowel grootschalige multiplayer als in singleplayer. Tijdens de live-onthulling zal er meer informatie worden gegeven over de terugkerende, populaire War Stories. Bereid je voor op onvertelde, overtuigende verhalen in een nieuwe omgeving.

10. Antwoorden op alle speculatie
De recente Battlefield Easter Egg-zoektocht heeft veel community-leden in slapeloze speurneuzen veranderd. Staat je whiteboard vol met morsecode? Staat je zoekgeschiedenis vol met witte paarden? Hoe dicht zat jij bij de waarheid achter Battlefield V? Het is tijd om daarachter te komen.

Bekijk de stream van de live-onthulling op 23 mei om 22.00!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.