Deep Down uitgesteld

Deep Down uitgesteld

Onze Max schreef onlangs nog dat hij niet kan wachten op de release van Deep Down in zijn preview. Helaas Max, en vele gamers met hem; Deep Down is uitgesteld. Kazunori Sigiura heeft tegenover Dengeki Online bevestigd dat de geplande open beta die later deze maand zou starten (tegelijk met de Japanse release van de PlayStation 4), ook niet zal verschijnen op het geplande moment. Reden? Het team heeft meer tijd nodig en wil geen half werk afleveren. Gamers kunnen daarom pas na de zomer aan de slag met de game.

We willen een game maken waarvan mensen niet gaan denken dat ‘ie ook op de PlayStation 3 had kunnen draaien. Mijn team wil een game afleveren die de PlayStation 4 goed gebruikt en alle technische mogelijkheden benut.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.