Diablo doet het goed, World of Warcraft daalt qua abonnees

World of Warcraft

Mac PC

Diablo doet het goed, World of Warcraft daalt qua abonnees

Diablo doet het goed, World of Warcraft daalt qua abonnees

Activision heeft resultaten laten zien tijdens een aandeelhoudersvergadering. In deze vergadering werd aangegeven dat het jaar van Blizzard goed begonnen is. Diablo III: Reaper of Souls is zeer goed ontvangen en heeft op het moment al zo’n 2.7 miljoen verkochte exemplaren. Daarmee is het de best verkochte pc-game van 2014.

Ook werd gesproken over World of Warcraft. De langlopende MMO moest een beetje inleveren qua betalende abonnee. Waar in juni 2013 zo’n 7.7 miljoen mensen door Azeroth liepen, zijn het er nu 7.6 miljoen. De aankomende uitbreiding, Warlords of Draenor, is ondertussen al meer dan een miljoen keer voorzien van een pre-order.

Ook Hearthstone: Heroes of Warcraft, de kaartgame die Blizzard onlangs nog uitgaf voor pc, mac en iPad, kent inmiddels meer dan 10 miljoen gebruikers. Later dit jaar verschijnt ook Heroes of the Storm nog, die zit momenteel in de alpha-fase.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.