EA geeft details rondom post-launch content Star Wars Battlefront II #E32017

EA geeft details rondom post-launch content Star Wars Battlefront II #E32017

Vandaag tijdens Live @ EA PLAY heeft Electronic Arts in samenwerking met Lucasfilm aangekondigd dat er gloednieuwe content zal worden uitgebracht in Star Wars Battlefront II via thematische seizoenen, waarmee spelers de reis van hun Star Wars Battlefront II-held kunnen voortzetten in een een constant groeiende wereld. Alle spelers krijgen toegang tot deze gratis contentdrops met verschillende nieuwe locaties, personages, voertuigen, modes, wapens, Star Cards en nog veel meer. Spelers kunnen ook meedoen aan normale live-evenementen en uitdagingen met hun eigen speciale beloningen. Het eerste gratis seizoen begint in december na de release van de game en wordt geïnspireerd door de binnenkort verwachte film Star Wars: The Last Jedi. Dankzij de relatie met Lucasfilm bevat dit seizoen Finn en Captain Phasma als nieuwe speelbare helden, de nieuwe planeetlocatie Crait, een nieuwe ruimtemap boven D’Qar, nieuwe evenementen, beloningen en nog veel meer.

“In Star Wars Battlefront II hebben we de feedback van onze spelers echt ter harte genomen, en dat zie je in het basisspel, dat veel meer content heeft dan het eerste spel. Zo bevat Star Wars Battlefront II een nieuwe authentieke singleplayer-campagne, een epische multiplayer, starfighter-gevechten en solo of co-op PvE op de console. Deze onderdelen vormen samen een enorm spel waar alle tijdperken van de Star Wars-films tot hun recht komen,” aldus Matt Webster, Executive Producer van Star Wars Battlefront II. “Maar de ondersteuning voor het spel na de release is net zo belangrijk. Onze live-dienst is erop gericht om fans samen te laten blijven spelen, met seizoenen die regelmatig betekenisvolle content en in-game evenementen toevoegen.”

Fans krijgen de kans om voor het eerst hands-on te gaan met de Star Wars Battlefront II-multiplayer op EA PLAY 2017. Hier kunnen ze genieten van de Assault on Theed-demo, met de nieuwe kenmerkende multiplayermodus Galactic Assault op de Naboo: Theed-map, gesitueerd in het tijdperk van de prequel-trilogie. Spelers krijgen een voorbeeld van het nieuwe klassesysteem, grond- en luchtvoertuigen zoals de AAT-1 en Naboo N-1 starfighter, meer aandacht voor teamwork, en helden uit alle tijdperken, inclusief Boba Fett, Darth Maul, Rey en Han Solo.

Star Wars Battlefront II wordt ontwikkeld door drie grote studio’s – Motive Studios, DICE en Criterion games – die elk veel ervaring hebben met het maken van bekroonde games, om het meest robuuste Star Wars-spel tot nu toe af te leveren. In Star Wars Battlefront II kunnen spelers genieten van het onvertelde verhaal van Iden Versio, een speciale Imperial elite-eenheid, in een gloednieuwe singleplayer-campagne. In het spel kunnen spelers ook epische multiplayergevechten voeren, een First Order TIE Fighter besturen tijdens intense ruimtegevechten, en als infanterie of iconische heroes en villains spelen, zoals Yoda en Kylo Ren, in alle drie de Star Wars-tijdperken.

Deze herfst kunnen spelers afreizen naar een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan met de Star Wars Battlefront II-multiplayerbèta op de PlayStation 4, Xbox One en Origin for PC. Alle fans die een willekeurige editie van het spel pre-orderen, krijgen eerder toegang tot de bèta. Daarnaast krijgt iedereen die pre-ordert direct toegang tot een geüpgradede Epic Lightsaber Mastery Star Card voor Yoda, beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Star Wars Battlefront II wordt wereldwijd uitgebracht op 17 november 2017. Spelers die eerder toegang tot het spel willen, kunnen vanaf 14 november toegang krijgen met de Star Wars Battlefront II: Elite Trooper Deluxe Edition, of vanaf 9 november via de Play First Trials op EA Access en Origin Access

De Star Wars Battlefront II: Elite Trooper Deluxe Edition bevat†† de volgende items:

Maximaal drie dagen eerder toegang tot Star Wars Battlefront II op 14 november
Geüpgradede versies van alle vier de soldatenklassen (Officer, Assault, Heavy en Specialist)
Direct toegang tot vier epische Star Cards, één voor elke soldatenklasse
Directe wapen-unlocks en wapenaccessoires voor elke soldatenklasse
Star Wars Battlefront II: The Last Jedi Heroes-pakket, inclusief:
Exclusieve Kylo Ren- en Rey-outfits geïnspireerd door Star Wars: The Last Jedi
Direct toegang tot zes epic hero en starfighter Star Cards
Direct toegang tot Star Wars: The Last Jedi Millennium Falcon met bijgewerkte geluiden en graphics

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.