EA lanceert Origin Access Premier-abonnementsdienst voor de pc

EA lanceert Origin Access Premier-abonnementsdienst voor de pc

Vandaag heeft Electronic Arts aangekondigd dat spelers zich kunnen registreren voor Origin Access Premier, een nieuwe abonnementsvorm voor de pc die voor het eerst in de geschiedenis volledige toegang biedt tot de nieuwste releases van EA. Leden spelen het volledige spel dagen vóór de release met waardevolle extra content, inclusief in-game valuta, plus alle voordelen van het Basic-lidmaatschap met een continu evoluerende bibliotheek van meer dan 100 games in The Vault.

“Origin Access Premier biedt spelers een schat aan content, inclusief alle pc-games van EA en een groot aantal games van andere uitgevers via één lidmaatschap”, aldus Michael Blank, Senior Vice President, Player Network. “Via deze eerste abonnementsdienst ooit met volledige toegang tot nieuw uitgebrachte EA-games bieden we spelers meer vrijheid om de games te spelen die ze willen, wanneer ze dat willen.”

Spelers kunnen nu lid worden van Origin Access Premier om eerder uitgebrachte EA-titels op de pc te gaan spelen, inclusief:

De Sims 4 inclusief Digital Deluxe-content met de Uit Eten en Kinderkamer Accessoires
Star Wars: Battlefront™ II
EA SPORTS FIFA 18
A Way Out
Unravel Two
Fe

Leden kunnen ook op elk moment de volgende binnenkort verwachte EA-titels voor de pc spelen, eerder dan wie dan ook:
EA SPORTS Madden NFL 19 Hall of Fame Edition (2 augustus 2018)
EA SPORTS FIFA 19 Ultimate Edition (20 september 2018)
Battlefield V Deluxe Edition (11 oktober 2018)
Anthem Legion of Dawn Edition (15 februari 2019)

Voor €14,99 per maand of €99,99 per jaar kunnen spelers als Origin Access Premier-lid volledige toegang krijgen tot games. Voor meer informatie ga je naar https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/origin-access.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.