EA zal Star Wars Battlefront uitstellen wanneer dit nodig is

Star Wars Battlefront

Beste game van 2015
PC PlayStation 4 Xbox One
8.7

Sterk

8.7

User Avg

EA zal Star Wars Battlefront uitstellen wanneer dit nodig is

EA zal Star Wars Battlefront uitstellen wanneer dit nodig is

Star Wars Battlefront wist iedereen van zijn stoel te blazen tijdens de E3. Op 20 november moet de game in de winkels liggen, precies een maand voordat The Force Awakens in de bioscoop verschijnt. Toch zal EA niet aarzelen om de game uit te stellen wanneer dit het spel ten goede gaat komen. Op de E3 vertelde Peter Moore dat het belangrijker is om de perfecte game uit te brengen dan het halen van de deadline van de film. Wel liet Moore weten dat het spel momenteel zeer stabiel is en er nog geen rede tot uitstel is.

You can’t ship it if it doesn’t work or the quality isn’t right. You just bite the bullet. We’d have no compunction, no hesitation that if something went wrong with Battlefront, if it wasn’t right, we would just push it. But that’s not going to happen. The game is playable with 40-players already, and it is rock solid, so it ain’t going to happen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.