Eerste informatie Star Wars: Battlefront bekend

Eerste informatie Star Wars: Battlefront bekend

We kijken sinds de aankondiging al uit naar de nieuwe Star Wars: Battlefront. Ontwikkelaar DICE is druk met de titel bezig maar laat weinig details los. Tot vandaag. Op de gloednieuwe gamepage van Microsoft van het spel staat namelijk een stukje promotietekst die de eerste informatie lijkt te geven.

Relive and participate in all of the classic Star Wars battles like never before. Play as one of a number of different soldier types, jump into any vehicle, man any turret on the battlefront, and conquer the galaxy, planet by planet.

Het lijkt er dus op dat we nogmaals de grootste gevechten uit het Star Wars-universum opnieuw mogen gaan beleven. Wij kunnen niet wachten om op onze next-gen’s online de Deathstar aan te gaan vallen met 32 X-Wings terwijl 32 Tie-Fighters ons tegen proberen te houden.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.