Fallout 4 krijgt nieuwe informatie en releasedatum

Fallout 4

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

6.5

User Avg

Fallout 4 krijgt nieuwe informatie en releasedatum

Fallout 4 krijgt nieuwe informatie en releasedatum

Voor velen is de E3 nu al geslaagd. Dit terwijl de beurs nog moet beginnen. Bethesda heeft heel wat beelden en informatie vrijgegeven rondom Fallout 4, de titel waar velen enorm naar uit aan het kijken zijn. Waar we vorige week al een hele toffe trailer kregen, ging Bethesda nu helemaal los. Todd Howard, de Game Director achter het spel heeft aangegeven dat Fallout 4 al sinds 2009 in ontwikkeling is. Juist, de productie is meteen gestart nadat Bethesda Fallout 3 had afgerond, tijdens de ontwikkeling van Skyrim. Middels flink wat gameplay liet Howard zien wat de nieuwe opties gaan zijn in het spel. Zo is het mogelijk om als man of vrouw te spelen en je personage helemaal er uit te laten zien zoals jij dat wil. Nieuw is het feit dat Fallout 4 voor het vallen van de bommen begint en dat het openen van de vault pas tweehonderd jaar later speelt. Hoe kan dit? Wat is er aan de hand? Zoals de eerste trailer al deed vermoeden heb je een hond bij je die je tijdens het spel orders kan geven. Blijf zitten, val iemand aan of haal een object. Handig. Nieuw is de mogelijkheid om van alle materialen die je tijdens het spelen kunt verzamelen daadwerkelijk nederzettingen kunt bouwen. Huizen kunnen in elkaar gezet worden zoals jij dat wil, om daarna zelfs de inrichting te bepalen. Vergeet niet dat, wanneer je een klein stadje hebt gecreëerd en de eerste inwoners arriveren, je flink wat bescherming neer moet zetten. Een operationele turret kan erg handig zijn wanneer raiders je basis aan gaan vallen. Gelukkig kun je zelf ook mee gaan helpen met het volledig aan te passen power armor en met de meer dan vijftig wapens die in de game zitten. Wanneer je je bedenkt dat er ook nog eens meer dan zevenhonderd mods voor deze wapens beschikbaar zijn, weet je dat je wel even met het spel bezig gaat zijn. En de release? Die is op 10 november van dit jaar!
https://www.youtube.com/watch?v=TwJQPmofxvk
Mocht Fallout 4 nu helemaal je ding zijn, dan is het misschien interessant om de Collector’s Edition aan te schaffen. Hierbij krijg je een heuse Pip-Boy om om je arm te schuiven. Het schermpje wat er in zit? Dat is uiteraard jouw telefoon! Bethesda brengt een app uit waardoor je jouw telefoon compleet in de stijl van een Pip-Boy kunt laten opereren en hem als second screen device kunt gebruiken. De app komt voor iOS en Android.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.