Fallout 4 speelt in Boston?

Fallout 4

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

6.5

User Avg

Fallout 4 speelt in Boston?

Fallout 4 speelt in Boston?

De site die Fallout 4 aan zou kondigen bleek een grap te zijn. Toch blijkt het nu dat Fallout 4 allerminst een grapje is. Via uitgelekte documenten zijn er namelijk details naar buiten gebracht rondom het volgende deel in de franchise. Zo zijn er complete scripts en beschrijvingen van personages opgedoken voor een project getiteld Institute. De naam Fallout wordt nooit genoemd, maar er zijn diverse aanwijzingen naar het verleden van de serie.

Volgens het script zal de hoofdpersoon wakker worden uit een Cryogenic sleep chamber. Daarna zal een personage genaamd Presto Garvey de speler op een missie sturen om een fusion core te halen uit een museum dat te vinden is in de Commonwealth. Andere personages uit het script zijn radio-dj Travis Miles en monteur Sturges. Ook wordt de setting van de game genoemd. Het spel moet zich afspelen in en rondom Boston, Massachusetts. Dit sluit aan bij geruchten uit 2012 waarin gesproken werd over medewerkers van Bethesda die de omgeving van het Massachusetts Institue of Technology (MIT) in kaart aan het brengen waren.

Mochten de documenten kloppen, dan is dat nog geen garantie dat dit alles in het uiteindelijke spel gaat verschijnen. Het kan gebeuren dat ideeën geschrapt worden. Bethesda liet weten geen commentaar te hebben op dit nieuws.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.