Trailer voor Fallout 4: Far Harbor

Trailer voor Fallout 4: Far Harbor

Bethesda heeft de officiële trailer van Fallout 4’s derde add-on, Far Harbor, vrijgegeven die wereldwijd vanaf donderdag 19 mei zal beschikbaar zijn op Xbox One, PlayStation 4 en pc voor €24,99.

In Far Harbor leidt een nieuwe zaak van Valentine’s Detective Agency je naar de zoektocht naar een jonge vrouw en haar geheime kolonie synths. Reis van de kust van Maine naar het mysterieuze eiland Far Harbor waar hogere niveau’s van radiatie een meer sombere wereld hebben gecreëerd. Begeef je tussen het alsmaar groeiende conflict tussen de synths, de Children of Atom en de lokale bevolking. Zal je rust kunnen brengen in Far Harbor, en tegen welke prijs?

Far Harbor kent de grootste oppervlakte die Bethesda Game Studios ooit heeft gecreëerd voor post-release content, gevuld met nieuwe faction quests, settlements, gevaarlijke wezens en dungeons. Word zelfs nog sterker met de nieuwe krachtige bepantsering en wapens.
Er zullen in 2016 nog meer add-ons worden vrijgegeven, waaronder tal van gratis updates zoals Mods die nu verkrijgbaar is op pc. Deze komt er later deze maand aan voor Xbox One-spelers en in juni voor PS4.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.