Fallout 4 S.P.E.C.I.A.L. – Agility trailer

Fallout 4

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

6.5

User Avg

Fallout 4 S.P.E.C.I.A.L. – Agility trailer

https://www.youtube.com/watch?v=OcXAsra4q4g

Bij Vault-Tec werken ze de klok rond om je voor te bereiden op een mogelijke nucleaire ramp. Aan de hand van enkele educatieve video’s willen we je inzicht geven in wat de zeven definiërende attributen, ook wel S.P.E.C.I.A.L. genaamd, precies inhouden. Vandaag focussen ze op Agility om je overlevingskansen te verhogen en het verkennen van het Wasteland te helpen vergemakkelijken. Bestudeer de video zeker goed zodat je weet te overleven en een leven bovengronds kunt nastreven!

Fallout 4, dat wereldwijd wordt gelanceerd op 10 november voor Xbox One, PlayStation 4 en PC, luidt de volgende generatie van open-wereld gaming in, waarin er elke seconde moet worden gevochten om te overleven en alle beslissingen aan jou worden overgelaten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.