Fallout 4 – Mods open beta voor PC nu beschikbaar

Fallout 4

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

6.5

User Avg

Fallout 4 – Mods open beta voor PC nu beschikbaar

Fallout 4 – Mods open beta voor PC nu beschikbaar

Vandaag geeft Bethesda Game Studios details vrij over de Fallout 4 Modding & Creation Kit, en de Open Beta die nu beschikbaar is voor PC.
Mods en de gamers die ze creëren zijn altijd een belangrijk deel van onze games geweest, al sinds Morrowind en de The Elder Scrolls Construction Set. Er is een sterk geloof in het feit dat onze games iets uniekers worden wanneer we de mogelijkheid om te creëren en aan te passen ook schenken aan al wie de games speelt. Nieuwe quests, omgevingen, personages, dialoog, outfits, wapens en meer – met Mods zijn de mogelijkheden eindeloos. Je creëert nieuwe ervaringen die onze games verbeteren en ze meenemen in nieuwe, verrassende richtingen.

Wat Fallout 4 betreft was het objectief om Mods makkelijker en toegankelijker te maken dan ooit tevoren, en dat zowel voor de ontwikkelaars als voor de spelers. Door een geheel nieuw systeem van de grond af op te bouwen op Bethesda.net, maken we, dat doel in gedachten, een grote stap voorwaarts.

Je kunt nu de nieuwste en beste Mods doorzoeken, je favorieten kiezen, feedback posten, en ze installeren. Selecteer simpelweg Mods in het hoofdmenu en start.

Als je Mods wil gaan maken (en we denken dat iedereen dat zou moeten doen), dat is the Creation Kit die gratis te downloaden is via Bethesda.net de ideale tool. Je kan de Creation Kit Wiki checken, onze online documentatie en help file, voor meer info, details en tips over hoe je je eigen Mod kunt ontwikkelen.

We plannen de Mods en Creaton Kit te updaten op basis van de ervaring en feedback van gebruikers, dus laat niet na die wereldkundig te maken via de forums.

Om toegang te krijgen tot de 1.5 Update in de Steam Beta:

Login bij Steam
Rechts klikken op Fallout 4 in je Library
Selecteer Settings
Selecteer Betas
Een drop down menu zal verschijnen. Selecteer beta
Selecteer OK
Wacht een aantal minuten en Fallout 4 zou moeten updaten
Fallout 4 zou nu als Fallout 4 [Beta] in je Library moeten verschijnen

Voor console spelers zullen Mods beschikbaar zijn voor Xbox One en PlayStation 4 in juni.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.