Final Fantasy XIV: Heavensward in juni naar Europa

Final Fantasy XIV: Heavensward in juni naar Europa

Tijdens de afgelopen weekend gehouden Penny Arcade Expo (PAX) East heeft Square Enix aangekondigd dat Final Fantasy XIV: Heavensward, de langverwachte, eerste uitbreiding voor de populaire MMORPG Final Fantasy XIV, op 23 juni uit zal worden gebracht in Europa. Tevens is de ontwikkeling van een Mac OS-versie van de game aangekondigd. De Mac OS-versie van Final Fantasy XIV zal ook vanaf 23 juni verkrijgbaar zijn.

Final Fantasy XIV: Heavensward bevat een nieuw verhaal waarin spelers terecht komen middenin de Dragonsong War, het bloederige, duizendjarige conflict tussen de ridders van Ishgard en de draken van Dravania. Avonturiers kunnen ook uitkijken naar een verhoogde level cap van 50 naar 60 binnen alle disciplines, een nieuw speelbaar ras, nieuwe dungeons en raids, nieuwe primal battles en de introductie van vliegende objecten waardoor spelers het luchtruim kunnen kiezen middels vliegende zwarte chocobos, eenmans-luchtschepen, draken en meer!

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn kent inmiddels meer dan 4 miljoen spelers en is nu verkrijgbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4 en Windows PC. Nieuwe accounts kunnen gebruik maken van een 30-dagen tellende gratis kennismakingsperiode.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.