Final Fantasy XIV: Heavensward aangekondigd

Final Fantasy XIV: Heavensward aangekondigd

Tijdens het allereerste Final Fantasy Fan Festival afgelopen weekend in Las Vegas zijn de 3.000 aanwezige fans getuige geweest van de aankondiging van de aankomende uitbreiding voor Final Fantasy XIV.

Final Fantasy XIV: Heavensward is het volgende hoofdstuk in de populaire online Final Fantasy-game en zal in de lente van 2015 beschikbaar komen. In de uitbreiding kunnen spelers kennismaken met nieuwe steden zoals de stadstaat Ishgard, nieuwe gebieden, rassen, klassen, een verhoogde level cap en nog veel meer. Tegelijk met de aankondiging verscheen ook de bijbehorende teaser trailer.

Meer details over Heavensward zullen worden onthuld op het aankomende Final Fantasy XIV Fan Festival dat zal worden gehouden in Londen op 25 oktober. Hoewel het event al volledig is uitverkocht kunnen fans toch het event volgen via de officiële live stream. Fan Festival is een viering van alles wat met Final Fantasy XIV te maken heeft en geeft een aantal van de tweeëneenhalf miljoen spelers de kans om de ontwikkelaars te ontmoeten, deel te nemen aan in-game events, te genieten van live entertainment, unieke items buit te maken en nog veel, veel meer.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.