Nieuwe video toont creatieve proces achter het verhaal van Final Fantasy XIV

Nieuwe video toont creatieve proces achter het verhaal van Final Fantasy XIV

In de nieuwste developer diary vertelt het creatieve team van Final Fantasy XIV over hun inzichten en uitdagingen in het creëren van een verhaallijn die recht doet aan de Final Fantasy-serie.

De sterrencast die verantwoordelijk is voor het creëren van deze veelgeprezen titel bevat onder andere Main Scenario Writer Kazutoyo Maehiro, World Lore Creator Banri Oda en English Localization Lead Michael Christopher Koji Fox. In deze video geeft ieder lid een toelichting op hun persoonlijke visie en doelstellingen in hun samenwerking om te komen tot de unieke ervaring die Final Fantasy XIV biedt.
Final Fantasy XIV: Heavensward, is nu verkrijgbaar voor de PlatStation 3, PlatStation 4 en PC. Voor nieuwkomers is er nu tevens een alles-in-een bundel verkrijgbaar met daarin zowel het bekroonde Final Fantasy XIV: A Realm Reborn als Final Fantasy XIV: Heavensward. Nieuwe accounts krijgen een gratis demo van 30 dagen. Een maandabonnement is al verkrijgbaar vanaf €10,99. Mocht je nog niet de kans hebben gehad om Final Fantasy XIV Online uit te proberen kun je 14 dagen op proef spelen, via deze link voor pc of voor PlayStation 3 en PlayStation 4 direct via het PlayStation Network.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.