Football Manager 2018 aangekondigd

Football Manager 2018 aangekondigd

Terwijl voetbalteams over de hele wereld hun laatste wedstrijden van de zomer spelen, verschijnt er één toevoeging die elke voetbalfan in zijn team moet hebben… Vanaf 10 november is Football Manager 2018 te koop!

Iedereen die Football Manager 2018 (voor PC, Mac of Linux) vooraf aanschaft via een door SEGA goedgekeurde digitale retailer krijgt de kans om het pre-seizoen minstens twee weken voor de officiële release te beginnen, dankzij een volledig speelbare Beta-versie (de carrière voor één speler die iemand in de Beta begint, kan worden vervolgd in de volledige game).

Fans die Football Manager 2018 vooraf aanschaffen (vóór maandag 9 oktober) en Football Manager 2017 in hun Steam Library hebben, ontvangen een ‘Contractverlengingsbonus’-korting van 25% op hun aanschaf via Steam of de SEGA Store.

De eerste details over nieuwe functies en updates in Football Manager 2018 worden eind september onthuld via de Football Manager-website en door de officiële social media-kanalen van de serie.

Dit jaar worden voor het eerst alle drie versies van de game – Football Manager 2018 (PC, Mac en Linux), Football Manager Touch 2018 (PC, Mac, Linux, iOS en Android) en Football Manager Mobile 2018 (iOS en Android) – op dezelfde dag uitgebracht.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.