Game Browser nu beschikbaar voor Overwatch

Overwatch

Beste game van 2016
PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

8.3

User Avg

Game Browser nu beschikbaar voor Overwatch

Game Browser nu beschikbaar voor Overwatch

Wanneer je Overwatch speelt is je misschien opgevallen dat Blizzard een nieuwe functie toe heeft gevoegd aan het spel. De Game Browser is gisteren avond live gegaan op alle platformen. De Game Browser zorgt ervoor dat spelers eigen wedstrijden op kunnen zetten met daarin hun eigen regels. Je kunt niet alleen kiezen in welk level gespeeld moet worden, maar ook welke uitdagingen je er aan wil hangen. Daarnaast kunnen ook andere instellingen aangepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een instelling waardoor personages sneller lopen, dat je krachten sneller (of juist langzamer) laden of dat maar een x-aantal personages te kiezen is om het strijdveld mee te betreden.
Wanneer je je game hebt ingesteld zoals je dat zelf wil, kun je er voor kiezen om deze pot op invite only te zetten, zodat alleen vrienden mee kunnen doen. Je kunt ‘em ook gewoon openbaar zetten zodat iedereen mee kan dingen voor de winst. Uiteraard kun je ook aangepaste games van anderen proberen. Volgens Blizzard is de toevoeging van de Game Browser nog maar het begin, in de toekomst moeten er veel meer opties beschikbaar komen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.