Gamescom 2016, een overzicht

Gamescom 2016, een overzicht

Tijdens en na de Gamescom hebben we ons best gedaan om jullie op de hoogte te brengen van al het nieuws en de vele games die te spelen waren. Maar we begrijpen dat het misschien een beetje veel was en dat het mogelijk is dat je iets over het hoofd hebt gezien. Daarom, voor één keer, een compleet overzicht van alle artikelen, video’s en podcasts die we gecreëerd hebben naar aanleiding van deze beurs.


Previews
Sea of Thieves, Xbox One, PC
ReCore, Xbox One
Cuphead, Xbox One, PC
Forza Horizon 3, Xbox One, PC
Gears of War 4, Xbox One, PC
Gran Turismo Sport, PlayStation 4
Star Trek Bridge Crew, PlayStation 4, PC
South Park: The Fractured but Whole, Xbox One, PlayStation 4, PC
Halo Wars 2, Xbox One, PC
Watch Dogs 2, Xbox One PlayStation 4, PC
Prey, Xbox One, PlayStation 4, PC
Metal Gear Survive, Xbox One, PlayStation 4, PC
Batman: Arkham VR, PlayStation 4
Dishonored 2, Xbox One, PlayStation 4, PC
Injustice 2, Xbox One, PlayStation 4
Pro Evolution Soccer 2017, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, Playstation 3, PC
Star Wars Battlefront Rogue One X-Wing VR Mission, PlayStation 4
Call of Duty: Infinite Warfare, Xbox One, PlayStation 4, PC
The Bioshock Collection, Xbox One, PlayStation 4, PC
WRC 6, Xbox One, PlayStation 4, PC
Gwent, Xbox One, PlayStation 4, PC
Mafia III, Xbox One, Playstation 4, PC
Battlefield 1, Xbox One, PlayStation 4, PC
Titanfall 2, Xbox One, PlayStation 4, PC
Destiny: Rise of Iron, Xbox One, PlayStation 4


Video’s
GPN Vlog: Op naar Keulen!
Zoals elk jaar gaan we weer naar Keulen voor de Gamescom. Maar voordat we zover zijn moet er nog een speciale missie behaald worden. Een missie die het bezoek aan de beurs kan maken of breken…
GPN Vlog: Gamescom 2016, Jetzt geht’s los!
De Gamescom heeft eindelijk haar eerste dag. De normale bezoeker moet nog even een dagje wachten, maar wij mogen de beursvloer al betreden. Daarom spelen we games als Gears of War 4, Halo Wars 2, Cuphead, Forza Horizon 3 en dansen we met piraten in Sea of Thieves. Danny en Bas beleven de conclusie van hun epische, jaarlijkse pot Fifa en Harmen vind het allemaal wel goed.
GPN Vlog: Gamescom 2016 dendert door
De beurs is open voor het publiek. En hoewel de drukte duidelijk merkbaar is weet ons dat niet te stoppen! Ook vandaag kregen we heerlijke games te zien en waren we te gast bij een wel heel speciaal café….
GPN Vlog: Gamescom ‘VR’ijdag
Virtual Reality, we kunnen er niet meer omheen. Tijdens de Gamescom werden dan ook meerdere games in VR gespeeld. Star Wars Battlefront en Batman mochten vandaag getest worden. Ook bekijken we de volgende uitbreiding van Destiny, Call of Duty Infinite Warfare en meer..

Podcasts
De podcast is te beluisteren via GameParty op iTunes, dus abonneer je snel op dit kanaal om in de toekomst steevast op de hoogte gehouden te worden rondom nieuwe afleveringen. Of klik hier beneden op play!

GameParty Podcast Episode 10: Gamescom 2016 gaat los!
De Gamescom van 2016 is van start gegaan. Harmen, Bas en Danny zijn wederom in Keulen te vinden om verslag te doen van de beurs. Nu de eerste dag achter ze ligt, de dag waarop het ‘normale publiek’ de beurs nog niet mag betreden, vertellen ze jou over games die ze gespeeld hebben. Denk aan Halo Wars 2, Forza Horizon 3, South Park: The Fractured but Whole, Sea of Thieves, Cuphead, Fifa 17 en meer.

GameParty Podcast Episode 11: We leven om te spelen!
De eerste dag dat de Gamescom open is voor het grote publiek. Maar dat mag de pret uiteraard niet drukken. We nemen alle tijd om titels als Resident Evil VII: Biohazard, Star Trek Bridge Crew, Injustice 2, LEGO Worlds, Prey, Battlefield 1, Titanfall 2 en meer te bekijken. Ook gingen we even op de koffie bij Wargaming en stapte we de wereld van World of Warcraft: Legion binnen.

GameParty Podcast Episode 12: Gamescom, de VR-beurs
We lopen nog één keer over de Gamescom en hebben onze laatste afspraken. Mafia III, Bioshock, Civ VI, Destiny, Call of Duty en Skylanders, bijvoorbeeld. Ook duiken we nog een keer in de wereld van de Virtual Reality met Batman: Arkham VR en Star Wars Battlefront VR. Heeft VR de toekomst of zijn we er weer op uitgekeken?

GameParty Podcast Episode 13: Gamescom 2016: control alt delete
We gaan terug naar Nederland, de Gamescom is gedaan. Toch blikken we nog één keertje terug op de beurs. Terwijl we de weg naar huis afleggen spreken we over onze favoriete games, de hoogtepunten van de beurs en de dingen die we liever niet nog eens mee gaan maken.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.