Gamescom 2016, wat kun je van ons verwachten

Gamescom 2016, wat kun je van ons verwachten

Jawel, het is weer zover. De Gamescom zal deze week van start gaan. Vanaf donderdag barst de beurs weer uit haar voegen in Keulen en zullen letterlijk honderdduizenden mensen de Gamescom bezoeken. Ook vanuit GameParty zullen we weer met een team aanwezig zijn. De voorbereidingen zijn getroffen en op het moment dat jij dit leest zit het team al in Duitsland. Want waar de gamers vanaf donderdag de beursvloer op mogen gaan, kunnen journalisten al eerder aan de slag met de vele games die te spelen zijn. Heel de week zal GameParty dan ook in het teken staan van de Gamescom. Maar wat kun je nu van ons verwachten?

Elke dag zullen er artikelen verschijnen rondom de vele games die we gaan zien en spelen. Previews vanaf de beursvloer zullen geschreven worden waardoor jij als thuisblijver niets mist. Daarnaast kun je elke dag rekenen op een podcast waarin we onze ervaringen delen rondom de games die we gespeeld hebben en de beurs die we bezochten. Ook zullen we gaan vloggen vanaf de Gamescom om zo jou ook een kijkje achter de schermen te brengen zodat je weet hoe het er aan toe gaat op zo’n beurs. En verwacht ook nog toffe sfeerimpressies in videoformaat.

We gaan een drukke tijd tegemoet, maar jij kunt alles volgen vanuit je luie stoel. Blijf vooral hangen op GameParty, dan weet je zeker dat je goed zit. Volg ons dan ook op Twitter, Facebook en Instagram en volg de Podcast op Soundcloud of iTunes.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.