Hitman: Episode 5 speelt zich af in Colorado en verschijnt op 27 september

Hitman

PC PlayStation 4 Xbox One
8.5

Sterk

8.7

User Avg

Hitman: Episode 5 speelt zich af in Colorado en verschijnt op 27 september

Hitman: Episode 5 speelt zich af in Colorado en verschijnt op 27 september

De vijfde episode van Hitman speelt zich af in Colorado en verschijnt op 27 september, aldus Io-Interactive. In de voorlaatste episode van het eerste seizoen van Hitman mag de missie ‘Freedom Fighters’ niet te licht opgevat worden. Agent 47 moet zien binnen te dringen in een boerderij in Colorado die werd omgetoverd tot een privaat militair trainingskamp. Spelers zullen een intense infiltratiemissie voorgeschoteld krijgen en vier doelwitten moeten uitschakelen.

Sean Rose, Maya Parvati, Ezra Berg en Penelope Graves zijn vier verschillende en zeer gevaarlijke personen, met elk hun eigen specialiteit, van milieuterrorisme tot chemische ondervraging. Het wordt Agent 47’s moeilijkste opdracht tot nu toe. Spelers zullen alle reeds aangeleerde technieken moeten gebruiken om in hun missie te slagen.

“Dit is een van de moeilijkste episodes tot nu toe. Niet alleen zijn er vier doelwitten om uit te schakelen, maar vanaf het moment dat je in Colorado bent, zit je meteen op vijandelijk terrein,” aldus Hannes Seifert, Studio Head bij Io-Interactive. “‘Freedom Fighters’ is een belangrijke episode die heel wat aan het verhaal bijdraagt en voor de speler een mooie aanloop is naar de spannende seizoensfinale.”

Episode 5: Colorado introduceert niet alleen nieuwe vermommingen en 70 verschillende uitdagingen die nieuwe gear, wapens en items vrijspelen, maar ook verhaalonthullingen die opbouwen naar een spannende finale.

Hitman begon in maart met een proloog en Parijs als locatie. Episode 2 : Sapienza volgde in april, Episode 3 : Marrakesh in mei, de Summer Bonus Episode in juli, Episode 4: Bangkok in augustus en Episode 5: Colorado in september. De seizoensfinale in Japan vindt later in 2016 plaats.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.