Informatie en nieuwe beelden voor Doom

Doom

PC PlayStation 4 Xbox One
7.9

Goed

6.4

User Avg

Informatie en nieuwe beelden voor Doom

Informatie en nieuwe beelden voor Doom

Doom, een game waar menig speler al jaren op zit te wachten. Het was dan ook de eerste game die Bethesda liet zien tijdens haar persconferentie. Het spel draait op de nieuwe ID Tech 6-engine en ziet er visueel bijzonder lekker uit. De poorten van de hel, de snelle actie en de groteske monsters gaan van je scherm spatten. ID heeft voor deze nieuwe Doom vooral gekeken naar voorgaande delen; demonen uit de hel, snelle actie en big f-ing guns! Daarnaast is het mogelijk om je belagers te voorzien van grove mêlee aanvallen en keert uiteraard de bekende kettingzaag terug. De behoorlijk lange gameplaydemo’s werden afgewisseld met informatie rondom de multiplayer van het spel.

De multipayer van Doom doet denken aan wat we ‘vroeger’ allemaal maar al te graag wilde spelen. Arena based deathmatch! Modi zoals Dominion en Clan Arena zijn inmiddels onthuld en uiteraard keren de powerups terug om het plaatje compleet te maken. Door de nieuwe aangekondigde Doom Snapmap is het voor spelers mogelijk om eigen maps, modi en ideeën uit te werken en deze te delen met de rest van de wereld.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.