Is Ridley Scott bezig met een Halo-film?

Is Ridley Scott bezig met een Halo-film?

We weten al een tijdje dat Steven Spielberg bezig is met het verwezenlijken van een tv-serie rondom Halo. Een film is echter een compleet ander verhaal. Film en TV-database Production Weekly heeft het idee dat er toch ook een film in ontwikkeling is. Deze zou geregisseerd moeten worden door niemand minder dan Ridley Scott (bekend van Blade Runner, Alien en Prometheus. De film zou geschreven gaan worden door Paul Scheuring, een man die eerder de serie Prison Break schreef.

Of het gegeven rondom een film klopt is niet bekend. Het zou natuurlijk zomaar kunnen zijn dat de bronnen van Production Weekly het fout hebben of dat ze in de war zijn geraakt met de Spielberg-serie. Toch, wanneer er een film rondom de Halo-franchise gecreëerd zou gaan worden, is Scott natuurlijk een zeer goede naam om de film onder te brengen. Vooral wanneer je weet dat Halo op veel punten weer geïnspireerd is op Alien…

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.