Ridley Scott toch bezig met een 'Halo-film'

Ridley Scott toch bezig met een 'Halo-film'

Hij komt wel. Hij komt niet. Hij komt wel. Hij komt niet. Nou, hij komt er dus wel! Ridley Scott, regisseur van onder andere Alien, Blade Runner en Prometheus, heeft met zijn bedrijf de regisseur achter Battlestar Galactica, Sergio Mimica-Gezzan, laten tekenen voor een live-action ‘digital feature’ rondom Halo. De film moet dit jaar nog verschijnen en staat los van de tv-serie van Steven Spielberg. De film moet vergelijkbaar zijn met Halo 4: Forward Unto Dawn, een niet-film die als film bekeken kan worden. Het verhaal start in de zesentwintigste eeuw en zal niet de Master Chief als hoofdpersoon hebben. Wel volgt het verhaal een ‘cybernetically-enhanced super-soldier’, iets wat ons als een Spartan in de oren klinkt.

David Zucker zal als producent op gaan treden met Ridley Scott en Paul Scheuring, bedenker van Prison Break, schrijft het script. We verwachten meer nieuws op de aankomende E3.

https://www.youtube.com/watch?v=Ca3Y8Ws3plI

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.