Korte trailer voor gratis uitbreiding Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront

Beste game van 2015
PC PlayStation 4 Xbox One
8.7

Sterk

8.7

User Avg

Korte trailer voor gratis uitbreiding Star Wars Battlefront

Deze week is een nieuwe grote gratis update uitgebracht voor Star Wars Battlefront, met daarin veel nieuwe content en gameplay-wijzigingen. Lees hieronder de officiële blog en bekijk de bijbehorende teaser trailer.

Toen we de gratis update Battle Of Jakku uitbrachten, introduceerden we een gloednieuwe spelmodus genaamd Turning Point. De respons vanuit de community was ongelooflijk, en vanwege de populariteit van deze spelmodus hebben we hem uitgebreid naar alle maps die momenteel ondersteuning bieden voor Walker Assault en Supremacy.

In Turning Point, een 20v20-modus, moeten strijdkrachten van de rebellen drie controleposten vinden die door de Imperial troepen worden bezet. De klok tikt, maar als de rebellen een post veroveren, krijg je extra tijd en komen er nieuwe controleposten beschikbaar. Het ultieme doel is de basis van de Empire waar de eindstrijd plaatsvindt, maar waar de uitdaging natuurlijk het grootst is.

We hebben ook een andere gloednieuwe multiplayermap op Hoth toegevoegd die ondersteuning biedt aan al onze spelmodi voor 40 spelers (Walker Assault, Supremacy en Turning Point), naast Fighter Squadron. De totale duisternis, de gure wind en de sneeuw maken van de afgelegen ijsplaneet een nieuwe uitdaging voor Star Wars Battlefront-spelers. We kunnen niet wachten om je mening over deze toevoeging te horen.

Over Hoth gesproken, we hebben ook een nieuwe Survival Mission genaamd Ice Caves toegevoegd voor singleplayer- en coöpgamers, waarin wordt getest in hoeverre je steeds sterkere aanvalsgolven van Imperial strijdkrachten op afstand kunt houden. Je weet maar nooit wat er elke ronde tevoorschijn komt: AT-ST’s, TIE Fighters, superieure stormtroopers en nog veel meer. Leer alle niveaus en jaag op die collectibles zodra deze nieuwe Mission live is.

Op verzoek van de community hebben we ook de playlist van Battle of Jakku voor gratis content gecombineerd met de standaardplaylist, zodat spelers naar dezelfde matchmaking-lobby’s kunnen gaan. Spelers kunnen nu Battle of Jakku-maps binnen hun favoriete modi kiezen, zodat ze snel en eenvoudig verder kunnen gaan.

Bereid je voor op meer in maart, inclusief gratis updates en de release van ons eerste digitale uitbreidingspakket om je meer van je favoriete content te geven: meer maps, wapens en helden, en een gloednieuwe modus. In het uitbreidingspakket Star Wars Battlefront Outer Rim vecht je tussen de fabrieken van Sullust en in het paleis van Jabba de Hutt op Tatooine.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.