LEGO Batman 3: Beyond Gotham komt naar iOS

LEGO Batman 3: Beyond Gotham komt naar iOS

In deze derde LEGO Batman gaat Batman, zoals de titel aan aangeeft, verder dan het beschermen van Gotham City. De game had dan ook onder de titel LEGO Justice League uitgebracht kunnen worden. Wanneer Brainiac een duister plan in gang zet moeten Batman, Robin, Flash, Superman, Martian Manhunter, Green Lantern en al hun bekende DC-vrienden samenkomen om de dreiging tegen te gaan. En natuurlijk doe je dat op de bekende manier. Levels voltooien, studs verzamelen, puzzels oplossen, wat vijanden in elkaar rammen en geheime plekken doorzoeken.

In LEGO Batman 3: Beyond Gotham voor iPhone, iPad en iPod Touch kunnen spelers meer dan 150 personages vrijspelen, waaronder leden van de Justice League en de Legion of Doom, en iconische locaties verkennen zoals de Hall of Justice, Batcave en de Justice League Watchtower. Deze mobiele game is ontwikkeld door TT Games en verschijnt dit voorjaar in de App Store.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.