LEGO Dimensions uitbreidingsets gebaseerd op The LEGO Batman Movie en Knight Rider aangekondigd

LEGO Dimensions uitbreidingsets gebaseerd op The LEGO Batman Movie en Knight Rider aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment geeft details vrij van drie uitbreidingsets met een zeer hoge verzamelwaarde voor LEGO Dimensions. De sets zijn beschikbaar vanaf 10 februari 2017. De LEGO Batman Movie Story Pack, Excalibur Batman Fun Pack en Knight Rider Fun Pack breiden de selectie van ‘s werelds meest populaire entertainmentmerken verder uit, waarmee spelers hun eigen ervaring kunnen aanpassen door favoriete personages en universums eindeloos te combineren.

The LEGO Batman Movie Story Pack verschijnt gelijktijdig met de film waarop hij gebaseerd is. De Pack biedt een diepgaande, verhaal gedreven gameplay ervaring met iconische DC personages in zes levels boordevol puzzels en nieuwe LEGO Gateway-stenen waarmee spelers de Bat-Computer op de LEGO Toy Pad kunnen bouwen. De Pack bevat Batgirl en Robin minifiguren die gebouwd kunnen worden en de 3-in-1 Batwing, die omgebouwd kan worden naar de Black Thunder en Bat-Tank. Spelers kunnen de volledige film spelen en samenwerken met Batgirl en Robin om Joker en zijn schurkenteam te verslaan. Met de Batgirl’s batarang, zweef- en sluipmogelijkheden kunnen zwaar beveiligde omgevingen bereikt worden en met de lenigheid en duikvaardigheid van Robin kun je overal naar binnen sluipen. Spelers kunnen Robin ook transformeren in Nightwing om lianen door te snijden en zijn afweerbewegingen gebruiken voor nog meer avonturen tijdens het bestrijden van de misdaad. Batgirl en Robin bieden toegang tot de nieuwe The LEGO Batman Movie Adventure World met zijn eigen unieke Battle Arena vol competitieve lokale split-screen gameplay voor maximaal vier spelers.

Batman fans kunnen hun LEGO Dimensions gameplay uitbreiden met Excalibur Batman van The LEGO Batman Movie. De Fun Pack bevat een Batman minifiguur om te bouwen en een 3-in-1 Bionic Steed, dat omgebouwd kan worden tot de Bat-Raptor en Ultrabat voor extra in-game mogelijkheden. Spelers kunnen Batman’s Master Builder en Sword Switching mogelijkheden gebruiken om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. Batman geeft daarnaast toegang tot de The LEGO Batman Movie Adventure World en Battle Arena.

Michael Knight en K.I.T.T. uit de klassieke Jaren 80 TV-serie Knight Rider komen ook naar LEGO Dimensions. Spelers kunnen als het iconische duo spelen met de Knight Rider Fun Pack, dat bestaat uit een Michael Knight minifiguur en een herbouwbare 3-in-1 K.I.T.T., die omgebouwd kan worden tot de K.I.T.T. Jet en Goliath Armored Semi voor extra in-game krachten.

Spelers kunnen de ontwijk- en sprint manoeuvres van Michael Knight gebruiken om puzzels op te lossen en tegenstanders te overmeesteren. Of zijn polshorloge gebruiken om geheimen achter x-ray muren te onthullen en vijanden te slim af te zijn door computers te hacken en sporen te volgen. Spelers kunnen ook op vier wielen de misdaad bestrijden met K.I.T.T., het dankzij kunstmatige intelligentie hoogontwikkelde voertuig, om hun gameplay een boost te geven. Michael Knight geeft toegang tot de nieuwe Knight Rider Adventure World met zijn eigen unieke Battle Arena.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.