Master of Orion Collector’s Edition aangekondigd

Master of Orion

PC
9.3

Geweldig

7.3

User Avg

Master of Orion Collector’s Edition aangekondigd

Master of Orion Collector’s Edition aangekondigd

Wargaming Labs heeft de Master of Orion Collector’s Edition aangekondigd. Deze speciale digitale bundel van de sciencefiction strategie game zal het volgende bevatten:

– De eerste drie legendarische Master of Orion titels bevatten
– Een mooie gedetailleerde digitale artbook
– Gemoderniseerde orkestrale soundtrack
– De “Terran Khanate” buitenaardse ras exclusief verkrijgbaar bij deze pre-order
– Eerder toegang tot de game

Master of Orion is de grondlegger geweest voor het iconische 4X strategie genre (eXplore, eXpand, eXploit, and eXterminate). Dankzij deze titel is het concept van Wargaming Labs ontstaan die deze legende nieuw leven in gaat blazen. Om het compleet te maken voegen zij tot de Master of Orion Collector’s Edition de eerste drie versies van de game, veel artwork en de gemoderniseerde orkestrale muziek van de originele componist Dave Govett, toe.

De 3D ruimteschepen kunnen vervangen worden door speciale retro art style pixel voertuigen zodat die op het origineel lijken uit de jaren 90. Tot slot zal er ook een unieke ras worden toegevoegd genaamd de “Terran Khanate” een agressieve en bedreigende volk die het spiegelbeeld is van de “Human Federation” maar dan met een oorlogszuchtige twist; wat een hele nieuwe speelwijze opent.

Meer weten over Master of Orion? Lees dan onze preview!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.