Master of Orion komt op 25 augustus uit

Master of Orion

PC
9.3

Geweldig

7.3

User Avg

Master of Orion komt op 25 augustus uit

Master of Orion komt op 25 augustus uit

WG Labs heeft zojuist aangekondigd dat Master of Orion op 25 augustus wereldwijd gelanceerd wordt. Deze legendarische game met interstellaire veroveringen is herboren en zo goed als klaar voor zowel nieuwe en hardcore spelers van de originele series. Na deze succesvolle Early Access periode, waar spelers hun feedback kunnen geven om de game te vormen, zal deze langverwachte 4X titel (eXplore, eXpand, eXterminate, eXploit) klaar zijn om de “Sterren te Veroveren”

The journey for Master of Orion’s reboot has been an amazing one, and now we’ve approached our destination. Along for the ride was the Master of Orion community, sharing their thoughts and guiding us toward an amazing Master of Orion experience for the new age.

– Jacob Beucler, Publishing Product Director, Master of Orion

Als extra krijgt iedereen die Master of Orion koopt een gratis exemplaar, van de uit 1997 RTS klassieker, Total Annihilation. Om deze klassieke titel van Chris Taylor en Ron Gilbert te bemachtigen hoef je enkel de game tot jouw Wargaming account te koppelen. Dat kan door in jouw Wargaming account op “Options” te klikken in het Master of Orion Main Menu en volg de instructies.
De Master of Orion serie heeft zijn debuut gemaakt in het midden van de jaren 90 en heeft daarmee 4X strategie op kaart gebracht wat de standaard is geworden voor alle navolgende strategie games. WG Labs heeft de beste elementen uit de originele Master of Orion serie gepakt en een nieuwe gameplay level toegevoegd voor de moderne gamer. Je kunt met 10 klassieke rassen uit de originele serie spelen die ingesproken zijn door legendarische sci-fi talenten als Mark Hamill (Star Wars), Michael Dorn (Star Trek: The Next Generation) en Alan Tudyk (Firefly). Begin aan real-time tactische gevechten met AAA graphics. Exploreer ontelbare paden tot victorie en bewandel jouw weg door de universum om Orion te veroveren.

Vanaf 25 augustus is Master of Orion standard editie verkrijgbaar voor €27.99 met ook alle tactieken en strategie uit de originele serie. De Master of Orion Collector’s Edition is ook verkrijgbaar voor €45,99 met een gedetailleerde digitale art book, compleet orkestrale soundtrack van de originele Master of Orion componist, retro pixels schepen en skins en een nieuwe exclusieve ras voor de Collector’s Edition bezitters: de Terran Khanate.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.