Middle-earth: Shadow of Mordor verschijnt eerder

Middle-earth: Shadow of Mordor verschijnt eerder

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt aan dat de langverwachte actiegame Middle-earth: Shadow of Mordor vanaf 3 oktober in Nederland verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Vanwege het enthousiasme van de fans over de laatste kroniek in Midden-aarde brengt WBIE de actiegame eerder uit dan gepland. Spelers zullen de diepte van het Nemesis Systeem ervaren, waarbij elke vijand uniek is en zich onderscheid op basis van uiterlijk, persoonlijkheid, sterktes en zwaktes. Deze vijanden worden gevormd door hun ontmoetingen met de spelers om zodoende persoonlijke aartsvijanden te creëren die elke gameplay sessie uniek zijn.

Middle-earth: Shadow of Mordor biedt een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.