Mobiele game Middle-earth: Shadow of War aangekondigd

Middle-earth: Shadow of War

PC PlayStation 4 Xbox One
8.6

Sterk

5

User Avg

Mobiele game Middle-earth: Shadow of War aangekondigd

Mobiele game Middle-earth: Shadow of War aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft Middle-earth: Shadow of War mobile aangekondigd, een gratis real-time RPG die verder gaat met Talion’s reis door Mordor. In de game zien we iconische personages uit Middle-earth: Shadow of Mordor™ en The Lord of the Rings trilogie, waaronder Celebrimbor, Eltariel, Gimli, Boromir en vele andere favorieten. Middle-earth: Shadow of War mobile, ontwikkeld door IUGO Mobile Entertainment in samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment, is dit najaar beschikbaar via de App Store voor iPhone en iPad en via Google Play voor Android apparaten. Je kunt je alvast registreren voor de game via https://www.shadowofwar.com/mobile/.

Spelers die zich alvast registreren voor Apple apparaten ontvangen een exclusieve bundel personages met Ratbag en een Orks leger. Fans die registreren voor Android apparaten ontvangen een versie van Shelob, die voor het eerst speelbaar zal zijn. Alle content is beschikbaar op de dag van lancering.
In Middle-earth: Shadow of War mobile, keren fans terug naar Mordor om deel te nemen in real-time gevechten tegen krachtige Orks. Tussendoor moet je de helden van Middle-earth verenigen om het samen op te nemen tegen Talion. Ieder personage kan een upgrade krijgen om ze nog sterker te maken. Middle-earth: Shadow of War mobile introduceert ook het bekroonde Nemesis System op mobiele apparaten voor de eerste keer, zodat spelers de kans krijgen hun eigen leger van Orks te bouwen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.