Mortal Kombat X aangekondigd

Mortal Kombat X aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag Mortal Kombat X aan, de nieuwe langverwachte game van NetherRealm Studios. Mortal Kombat X staat gepland voor release in 2015 voor de PlayStation 4 en PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC. Mortal Kombat X is voor het eerst te zien tijdens de E3. Martin Tremblay, President, Warner Bros. Interactive Entertainment:

Mortal Kombat is onze veelgeprezen, wereldberoemde franchise en we stimuleren het vecht-genre met Mortal Kombat X. NetherRealm Studios is de beste in zijn klasse in het leveren van games waar de fans van houden en zij brengen hun iconisch merk naar een hoger niveau met Mortal Kombat X.

Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios:

Mortal Kombat is altijd over de top geweest, met bloederige gevechten, en met Mortal Kombat X wilden we de kracht van de new-gen consoles gebruiken om spelers de meest intense game ooit te geven. Het team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat Mortal Kombat X alles levert wat de fans verwachten, zoals nieuwe karakters, nieuwe game modi en een splinternieuwe graphics engine.

Mortal Kombat X combineert een filmische presentatie met geheel nieuwe gameplay voor de meest brute Kombat ervaring ooit, met een nieuwe ervaring die spelers volledig in zijn ban heeft en in een hardnekkige online wedstrijd plaatst waar ieder gevecht telt in een wereldwijde strijd voor heerschappij. Spelers krijgen met Mortal Kombat X voor de eerste keer de mogelijkheid te kiezen uit verschillende variaties binnen ieder karakter, wat impact heeft op zowel strategie als vechtstijl. Spelers beginnen aan een nieuw verhaal met daarin een aantal van de meest belangrijke karakters, zoals Scorpion en Sub-Zero. Daarnaast introduceert de game nieuwe uitdagers die de krachten van goed en slecht vertegenwoordigen, waarmee het verhaal bij elkaar wordt gebracht.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.