Prijsvraag: win goodies van Mortal Kombat X!

Prijsvraag: win goodies van Mortal Kombat X!

*update* Prijsvraag is verlopen.

Deze hele week staat GameParty in het teken van Mortal Kombat X. De serie, die al heel wat jaren mee mag gaan, kreeg deze week haar tiende deel. Zoals je in de retrospectieve hebt kunnen lezen was niet elk deel even populair als het volgende, maar de kracht van de franchise is een feit. Nu kunnen we in samenwerking met Warner Bros. vijf toffe Mortal Kombat-pakketen weg gaan geven. Elke bestaat uit een T-shirt van Scorpion, een beanie en een headband.

Wat je moet doen om dit pakket te winnen? Geef even antwoord op de volgende vraag:

Er is lang geleden een spin-off van Mortal Kombat verschenen waarin een bepaald ‘koel personage’ centraal stond. Wij zijn op zoek naar de titel van deze game.

Weet je het antwoord? Mail dat dan naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van ‘Mortal Kombat X prijsvraag’. Vergeet je adresgegevens niet. Succes!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.