Mortal Kombat X Tremor Bundle aangekondigd

Mortal Kombat X Tremor Bundle aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment onthult de Mortal Kombat X Tremor Bundle. Deze bundel bevat nieuwe downloadable content (DLC) met daarin de terugkeer van de Black Dragon ninja en Kano’s leerling Tremor. Mortal Kombat X is de eerste Klassic karakter verschijning sinds Mortal Kombat: Special Forces (2000) en maakt Tremor voor het eerst volledig speelbaar. Bovendien bevat de bundel de Klassic Skins Pack 2 met drie nieuwe karakter skins, waaronder Quan Chi, Jax en Kung Lao. Ook is vandaag, als een toegevoegde bonus voor spelers, de gratis Klassic Fatalities Pack 2 onthult, met fatalities voor Mileena, Kitana, Kung Lao en Jax.

Tremor en de Klassic Skins Pack 2 zijn de laatste onderdelen van de Mortal Kombat X Kombat Pack, waarmee de fans de Mortal Kombat X DLC kunnen verkrijgen via PS4, XBOX Live en Steam voor €29,99. Spelers die de Kombat Pack bezitten, kunnen de Tremor en de Klassic Skins Pack 2 vanaf nu downloaden.

De Tremor Bundle, die zowel Tremor als de Klassic Skins Pack 2 bevat, zal vanaf dinsdag 28 juli beschikbaar zijn via PlayStation Store, Xbox Marketplace en Steam voor € 7,99 euro. Spelers die Tremor of de Klassic Skins Pack 2 los willen aanschaffen kunnen dit ook 28 juli doen. Tremor is verkrijgbaar voor € 4,99 euro en de Klassic Skins Pack 2, inclusief drie nieuwe skins, voor € 3,99.
De Klassic Fatalities Pack 2, inclusief vier nieuwe fatalities zullen vrij te downloaden zijn op 21 juli via Xbox Marketplace en Steam en op 22 juli via de PlayStation Store.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.