Mortal Kombat X komt naar iOS en Android

Mortal Kombat X komt naar iOS en Android

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt Mortal Kombat X aan, een free-to-play vecht/card-battler hybrid die de volgende evolutie betekent in mobiele vechtgames voor iPad, iPhone, iPod touch en Android gebruikers. De game is ontwikkeld door de prijswinnende NetherRealm Studio en biedt prachtige graphics en een speciale Mortal Kombat vecht gameplay ervaring, waar en wanneer je maar wilt op je mobiele apparaat. Mortal Kombat X is in april 2015 beschikbaar. Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios:

NetherRealm Studios heeft een Mortal Kombat X mobiele ervaring gecreëerd waarmee meer spelers dan ooit te voren deze over-de-top vechtgame kunnen spelen op hun smartphone, tablet of andere apparaten die ze altijd bij zich hebben. Bovendien hebben we de unieke cross-connectivity feature uitgebreid die de mobiele en console versies van Mortal Kombat X met elkaar linken. Hierdoor kunnen spelers unieke beloningen ontvangen door simpelweg de mobiele game te spelen.

Deze nieuwe mobiele vechtgame is een kruising van gevechten, verzamelen van kaarten, multiplayer teamgevechten en meer, inclusief schokkende Fatalities en legendarische Mortal Kombat karakters zoals Scorpion, Sub-Zero en Raiden, evenals de nieuwe generatie Kombatants. De Mortal Kombat X mobiele game toont de iconisch instinctieve gevechten door middel van de bekende wrede graphics waar Mortal Kombat fans van houden, samen met brute Fatalities, X-rays en meer.

De console en PC versie van Mortal Kombat X zijn op 14 april 2015 wereldwijd beschikbaar. Wanneer de game is verschenen, kunnen spelers die hem bezitten content in de mobiele game vrijspelen en vice versa door een WB Play account aan te maken en bepaalde taken uit te voeren en prestaties te leveren in elke versie.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.