Nieuwe accolade trailer Tekken 7

Tekken 7

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

Nieuwe accolade trailer Tekken 7

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft een nieuwe trailer uitgebracht om de launch van Tekken 7 te vieren. Tekken 7 kwam op 2 juni uit en heeft zichzelf bewezen als een van de beste delen in de Tekken-saga, en als een van de meest toonaangevende games binnen het genre.

“We zijn erg blij dat miljoenen spelers Tekken 7 zo warm hebben verwelkomd, en dat er op dit moment overal op de wereld intense gechten plaatsvinden. Na zo veel jaren, laat Tekken opnieuw zien nog steeds leider te zijn op het gebied van vechtspellen. Dit komt door diepe, maar flexibele en gebalanceerde gameplay die aantrekkelijk is voor zowel casual als pro-spelers. Het is tijd om je vrienden te laten zien wie de echte King of Iron Fist is. Elk gevecht is persoonlijk!”, zegt Hoerdt Herve, Marketing & Digital VP bij Bandai Namco Entertainment Europe.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.