Nieuwe behind The scenes trailer vrijgegeven van Middle-earth: Shadow of Mordor

Nieuwe behind The scenes trailer vrijgegeven van Middle-earth: Shadow of Mordor

Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions onthullen het eerste Behind the Scenes interview van Middle-earth: Shadow of Mordor. In de video zien we Troy Baker (The Last of Us, Batman: Arkham Origins), die de rol van Talion vertolkt en Christian Cantamessa, lead writer (Red Dead Redemption) in gesprek over het maken van deze videogame en hun ervaringen. Let goed op en misschien vang jij wel een glimp op van een geliefd Midden-aarde personage en een aantal nieuwe gezichten.
Middle-earth: Shadow of Mordor biedt een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand. Middle-earth: Shadow of Mordor verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.