Nieuwe details bekend Star Wars Battlefront 2

Star Wars Battlefront 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.4

Sterk

8.2

User Avg

Nieuwe details bekend Star Wars Battlefront 2

Nieuwe details bekend Star Wars Battlefront 2

Electronic Arts heeft laten weten dat Star Wars Battlefront 2 een single player campagne zal bevatten. Hoewel dit al bekend was, laat de ontwikkelaar en uitgever nu wat meer vrij. Electronic Arts’ CEO Andrew Wilson heeft aangegeven dat Dice goed naar de spelersgroep luistert.

Waar eerder bekend was dat Battlefront 2 zich ging focussen rondom de nieuwe trilogie van films (The Force Awakens, The Last Jedi, Episode IX), blijkt nu dat de campagne van de game diverse ‘Star Wars era’s’ aan zal spreken. Hoewel Wilson The Force Awakens en Rogue One noemde, liet hij niet vallen dat deze tijdperken aan worden gedaan. Ook werd niet bevestigd of er specifieke, bekende personages een opwachting gaan maken.

Eerder wist Dice al content van The Force Awakens en Rogue One in de eerste Battlefront te verwerken. Battlefront 2 verschijnt ‘holiday 2017’ en is in ontwikkeling bij DICE, Criterion Games en Motive Studios. Volgens Wilson is de game grootser, worden er meer verschillende locaties aangedaan en moeten er meer ‘Hero Characters’ aanwezig zijn.

Battlefront was een gigantische hit voor EA met meer dan 14 miljoen verscheepte exemplaren. Het grootste minpunt was, volgens de fans, het gebrek aan een single player campaign.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.