Nieuwe details voor Halo: The Master Chief Collection

Nieuwe details voor Halo: The Master Chief Collection

Afgelopen zaterdag had 343 Industries op de Rooster Teeth Expo in Amerika een eigen panel. Halo: The Master Chief Collection stond centraal. Tijdens het uurtje werd gepraat over Halo 2, de uitwerking die de game had op de industrie en hoe deze game een Anniversary Edition krijgt in de collectie. Ook werden er nieuwe dingen getoond. Zo zal de Mongoose, de quad uit Halo 3 en 4, zijn opwachting gaan maken in de zes Halo 2 levels die compleet opnieuw gebouwd zijn. Echter met een twist. Want hoe maak je een Mongoose toffer? Juist, door er twee guns op te monteren en hem als een ‘Gungoose’ door het leven te laten gaan.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


De Gungoose is te vinden in een speciale versie van Capture The Flag waarbij 343 Industries een leuke chaos wist te beloven. Een map waarin deze mode tot zijn recht komt is Coagulation, één van de zes opnieuw gemaakte maps die tijdens het panel aangekondigd werd. Een echte blik op de map werd nog niet gegeven. Wel is er concept art verschenen.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden


Halo: The Master Chief Collection bevat Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary, Halo 3 en Halo 4. Daarnaast bevat de disc de vijf-delige miniserie Halo Nightfall en de beta van Halo 5: Guardians. Ook zijn er meer dan honderd maps te vinden om online te spelen. Het spel verschijnt op 14 november exclusief voor de Xbox One. Het complete panel is te bekijken.
https://www.youtube.com/watch?v=9ZMTvElp5WY

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.