Nieuwe Tony Hawk in ontwikkeling

Nieuwe Tony Hawk in ontwikkeling

Vroeger waren de games van legende Tony Hawk legendarisch. Wanneer we terug gaan denken aan de eerste drie, misschien vier delen uit de Tony Hawk’s Pro Skater-serie, vullen onze gedachten zich met warme gevoelens. Het is doodzonde dat de serie later tot op het bot uitgemolken werd en de kwaliteit steeds minder aanwezig was. In 2012 verscheen er nog een HD-remake van het eerste spel, maar ook daar liep niet iedereen warm voor. Er moet verandering komen. Tony Hawk liet tijdens een radioshow weten dat hij momenteel meewerkt aan een nieuwe game die hij omschreef als ‘pretty cool’. Nu heeft ook Activision bevestigd dat men met de Hawk bezigs om een nieuw project van de grond te krijgen.

Activision can confirm that they have something in the works with Tony Hawk.

More info is coming soon.

Eerder liet Hawk al weten geen problemen te hebben met een game op de mobiele platformen. Gaat dit nieuwe spel verschijnen op de telefoons, of gaan we toch weer aan de slag op de consoles? Binnenkort weten we meer.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.