Nieuwe trailer WRC 5 toont de Ford Fiesta RS WRC

Nieuwe trailer WRC 5 toont de Ford Fiesta RS WRC

De uitgever en distributeur van videogames Bigben Interactive en de Franse ontwikkelaar van racespellen Kylotonn Games presenteren vandaag een nieuwe trailer met de Ford Fiesta RS WRC van het M-Ford World Rally Team Het spel zal worden uitgebracht in oktober 2015 voor de Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, Playstation 3, PlayStationVita en PC.
https://www.youtube.com/watch?v=8vpY5R37Q6k
“Met deze nieuwe trailer en screenshots willen we de spelers laten zien welke locaties en uitdagingen ze te wachten staan”, aldus Alain Jarniou, Game Director voor WRC 5. “Van de bevroren wegen en sneeuwbanken van Zweden en de smalle en zanderige wegen op Sardinië tot de snelle technische secties in Finland, we willen dat spelers echt in de huid van de coureur kunnen kruipen. Daarom hebben we hebben er alles aan gedaan om in alle 13 rally’s de speciale sfeer te creëren die de WRC zo divers maakt”, verklaart Alain Jarniou. In het FIA World Rally Championship (WRC) moeten coureurs en productiewagens het tegen elkaar opnemen in de zwaarste en meest gevarieerde omstandigheden ter wereld. In 2015 zijn de wegen van dit epische motorsportavontuur verspreid over 14 landen, met 13 rally’s op alle soorten terrein, variërend van besneeuwde boswegen tot rotsachtige bergpassen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.